0

Ubiquiti EdgePower: Sistem maxim de performanță EdgePoint

edgepowerFaceți cunoștință cu EdgePower.  Soluția oferă o sursă de alimentare fiabilă pentru modelele EdgePoint EP-R8 şi EP-S16 și dispozitive PoE consacrate.

Cel mai proiect Ubiquiti prezintă un design modular universal. Produsul este echipat cu două “buzunare” pentru dispozitivele de alimentare. Unul dintre ele are modul  AC-DC 54V, 150W. Al doilea este opţional pentru modelele AC-DC sau DC-DC.

ubiquiti-ac-dc-dc-dc

Pentru un plus de putere sau asigurarea redundanței, se recomandă utilizarea a două module, care realizează împreună o putere de ieşire de 300W sau folosirea unuia, aşa numitul hot spare (mecanism de securitate) oferind 150W cu backup automat.

edge-power

Graţie configurării cu interfaţă intuitivă utilizarea soluţiilor de alimentare este rapidă şi uşoară. Pentru monitorizarea și configurarea la distanță poate fi conectat la reţeaua LAN.

Un avantaj suplimentar al acestei soluţii este conductorul (cablul) de alimentare de o înaltă calitate. Produsul oferă o alimentare fiabilă pentru dispozitivele EdgePoint. Oferă 12 AWG (sistem de diametre standard la firele de cupru) care sunt fiabile în orice condiţii meteorologice și sunt ignifuge.

wytrzymale-przewody-edgepower

Vă propunem să contactați echipa noastră care vă prezintă ofertele Ubiquiti şi vă ajută să alegeţi modelul potrivit (tel.: +40 (31) 228 83 30, e-mail: networking@senetic.ro). Pentru a asigura un serviciu de înaltă calitate specialiştii noştri îşi perfecţionează sistematic calificarea lucru confirmat prin certificate dobândite, pe care le puteţi consulta pe site-ul nostru. Vă aşteptăm!

przykladowe-zastosowanie-edgepower

Avatar

Redakcja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *