0

Fără restricții și în termeni proprii. Prezentăm Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4 este un echipament nou, revoluţionar care oferă o calitate fără compromisuri și performanțe excelente. Dispozitivele cu o configuraţie adaptată la nevoile individuale sunt déjà disponibile pe senetic.ro.

Microsoft Surface Pro 4 este un dispozitiv multifuncţional cu cea mai înaltă performanță şi o construcţie ultra-uşoară – greutatea sa nu ajunge la 800 g. Dispozitivul a fost conceput pentru persoanele creative, funcţionează excelent chiar şi la solicitările cele mai dificile. Permite o activitate fără compromisuri, te face să uiţi de restricţii, ba mai mult, te inspiră. Surface Pro 4 înseamnă o conexiune universală cu performanţă excepţională şi tehnologie avansată.

Dispozitivele Microsoft Surface Pro 4 sunt echipate cu ecrane tactile PixelSense cu diagonală de 12,3 inci și o rezoluție de 2736 × 1824. Contrastul ridicat şi reducerea apariţiei reflexiilor oferă o imagine deosebit de realistă.

Un confort şi mai bun în muncă

Microsoft Surface Pro 4 înseamnă un confort deosebit al muncii datorat mai multor factori. Datorită suportului încorporat Kickstand ecranul poate fi poziţionat în orice unghi şi în acelaşi timp ajustat la preferinţele individuale. Ecranul PixelSense poate fi acţionat atât tactic cât şi cu creionul Surface cu 1024 niveluri de sensibilitate. Acum poţi scrie, desena, însemna direct pe ecran. Radiera ce se află pe creion permite printr-o singură mişcare ştergerea şi corectarea notiţelor. Adăugând claviatura ultramodernă, multifuncţională Type Cover dispozitivul este convertit în laptop. In plus, Cover Type protejează ecranul.

Parametrii imbatabili

Performanţa excelentă e asigurată de procesorul Intel Core din a şasea generaţie şi o memorie operaţională care în funcţie de configuraţia aleasă poate avea până la 16 GB. Dispozitivele dispun de sistemul operaţional Windows 10 gata instalat. Microsoft Surface Pro 4 a devenit un nou factor de referinţă al standardelor de securitate. Datorită funcţiei Windows Hello Surface Pro 4 îţi recunoaşte faţa şi realizează conectarea în sistem.

Partener autorizat

Senetic este distribuitor oficial al dispozitivelor Surface. Cumpărând echipamente din magazinul nostru, puteţi obţine informaţii de specialitate şi ajutor professional. Oferta completă Microsoft Surface Pro 4 împreună cu accesoriile este déjà disponibilă pe senetic.ro.

Avatar

Redakcja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *