0

Ubiquiti IS 5AC, IS M5, LBE 5AC Gen2 disponibil în Senetic!

Oferta noastră s-a îmbogățit cu noi produse Ubiquiti. IS‑5AC și IS‑M5 au completat seria de soluții IsoStation AC, iar LBE‑5AC‑Gen2 a extins gama  LiteBeam AC. Vă invităm să vă familiarizaţi cu oportunitățile oferite de acestea!

Baza inovatoare și antena interschimbabilă sunt disponibile în două modele, care oferă o performanţă înaltă a reţelei. Soluţia aplică tehnologia de izolare a comunicării dintre dispozitive. Versiunea IsoStation AC asigură până la 450 Mbps în domeniul capacităţii de transfer, iar IsoStation M5 – 100+ Mbps.

Datorită construcţiei modulare, modelele filtrează mai bine fasciculele radio, reducând interferenţele. Acestea sunt eficiente în medii dense unde există semnale RF cu frecvenţe identice sau similare.

LiteBeam AC este o soluție deosebit de ușoară CPE airMAX ac cu arie de acoperire deosebit de mare și un preț avantajos. Modelul este echipat cu o protecţie consolidată împotriva ESD și o fixare puternică. Asigură un câștig de 23 dBi pentru conexiunile la distanțe mari. Implementarea nu necesită utilizarea instrumentelor – instalarea completă durează doar câteva secunde.

Mai multe noutăți!

În curând mai multe noutăţi Ubiquiti! Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să contactaţi specialiştii noştri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *