0

Microsoft Azure în firma. Care sunt argumentele pro ?

Microsoft-AzureFlexibilitatea, randamentul și performanțe rapide sunt caracteristicile-cheie ale platformei ce poate fi numită de afaceri, adică o astfel de platformă care sprijină în mod real eficiența firmei și îi influențează dezvoltarea. Toate condițiile sunt îndeplinite în mod complex de Microsoft Azure, un spațiu deschis ce livrează elemente necesare pentru crearea, implementarea și gestionarea de soluții cloud. Azure oferă servicii de aplicații, calcul, rețea și stocare. Permite crearea de aplicații în baza  oricărui limbaj, instrument sau mediu, precum și o integrare simplă a soluțiilor cloud cu mediul existent.

Platforma Azure se înscrie perfect în necesitățile firmelor moderne, permițându-le să funcționeze mai rapid și mai economic. Permite pornirea mașinilor virtuale, bazelor de date SQL sau crearea de copii ale resurselor fără temeri referitoare la eficiența echipamentului și programării. De asemenea, limitează necesitatea gestionării fizice a infrastructurii, ceea ce are impact asupra unui mai mare potențial de piață. Datorită folosirii ei, costurile generate de activitatea IT devin mai previzibile. Scade de asemenea riscul legat de noile investiții de afaceri. Datele vorbesc de la sine – 46 % din cele mai populare servicii cloud le constituie baza Azure. Aceasta nu este o întâmplare.

Soluția se evidențiază prin  timp de funcționare de 99,95%, lucru datorită căruia utilizatorii au siguranța unui acces nelimitat la servicii, mașini și aplicații. Asigură totodată o monitorizareAzure-chmura continuă și asistență tehnică 24h.  Odată cu dezvoltarea organizației care folosește platforma, este posibilă adaptarea sistemului la necesitățile crescânde, ceea ce se oglindește  într-un raport foarte avantajos preț-randament. Cloud-ul este accesibil în orice loc din lume, ceea ce permite să fie folosit din aproape orice locație. Persoanelor care doresc să mențină infrastructura existentă le recomandăm crearea unui mediu hibrid ce combină soluțiile IT locale cu soluțiile cloud.

Cum începem? La început, propunem tokenuri de 100$ din care sunt preluate fonduri pentru folosirea reală a mijloacelor (în decontare la minut). Când se epuizează, e suficient să cumpărați altele. Totul se derulează simplu, rapid și confortabil. Aveți întrebări? Vă așteptăm să ne contactați la numărul de tel. +40 (31) 228 83 11  și la adresa e-mail azure@senetic.com. Puteți găsi detalii pe pagina noastră de Internet https://www.senetic.ro/azure/. În curând, noi informații pe tema platformei Azure – posibilități de backup, configurare, integrare, licențe sau mașini virtuale. Rămâneți alături de noi!

MicrosoftAzure-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *