0

Siguranţa datelor cu Office 365

Siguranţa are o importanţă esenţială pentru orice companie. Alegând Office 365, puteţi fi siguri că datele sunt complet protejate, ceea ce este asociat cu crearea mai multor backup-uri automate și utilizarea unor mecanisme moderne, care oferă o protecţie eficientă.

Nivelul ridicat de securitate al Office 365 se traduce prin fiabilitatea serviciului. Fișierele, datele sau contactele sunt complet protejate.

Datorită creării automate a 6 copii de rezervă utilizatorul este sigur că datele nu vor fi pierdute în cazul unui eşec al dispozitivului, furtului sau altei situaţii neprevăzute.

Funcţiile încorporate ale Office 365 fac ca datele să fie protejate de ameninţări, precum malware, phishing și spam iar accesul la fişiere să fie sigur, chiar și în timpul activității de la distanţă, în afara biroului. Siguranța Office 365 și în același timp, păstrarea confidențialității datelor este, de asemenea, asociată cu posibilitatea de atribuire a autorizării de vizualizare și editare a fişierelor. Utilizatorul stabileşte singur cine poate vizualiza și edita documentul respectiv. Persoanele care decid să achiziţioneze serviciul primesc, în plus, o garanţie financiară de funcţionare fără eşecuri a Office 365.

Vă recomandăm să vă familiarizaţi cu abonamentele pentru serviciu, precum și cu oferta de implementare, migrare și cea de formare. La toate întrebările legate de Office 365 vă poate răspunde echipa noastră pentru soluţii de cloud Microsoft, pe care o puteţi contacta prin telefon la +40 (31) 228 83 00 și e-mail office365@senetic.ro.

Avatar

Redakcja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *