0

Microsoft Azure, adică server într-un cloud securizat

Platforma Microsoft Azure este o soluție care se remarcă prin funcţionalitate și flexibilitate. Asigură performanţă și funcţionare rapidă, oferind în acelaşi timp siguranţă la cel mai înalt nivel, satisfăcând astfel cerinţele oamenilor de afaceri contemporani.

Luând decizia de transfer a serverului într-un cloud securizat, Microsoft Azure, puteți obține mai multe beneficii – de la accesul neîntrerupt la servicii, echipamente și aplicații, până la economii, deoarece utilizatorii plătesc doar pentru ceea ce folosesc. Microsoft Azure este o soluție sigură care asigură un șir de posibilități. Folosind platforma, puteţi creşte uşor puterea procesorului, capacitatea discului sau memoria RAM, adaptându-vă astfel la schimbările în continuă creștere.

Un avantaj al Microsoft Azure este flexibilitatea care se reflectă în modul de utilizare a platformei, cu ajutorul căreia este posibilă, printre altele, crearea mașinilor virtuale, recuperarea de date, crearea backup-urilor sau rularea bazelor de date SQL. Cu Azure uiţi de costurile suplimentare asociate întreţinerii serverului fizic (de ex. achiziţionarea unui dulap de server, taxelor pentru energie electrică, accesul la internet, administrarea și repararea infrastructurii echipamentelor deteriorate). Cloud-ul securizat Microsoft se distinge printr-o funcţionare la un nivel de cel puţin 99,9%, ceea ce asigură accesul continuu la aplicaţii, maşini sau servicii. Vă încurajăm să citiţi scenariile cu exemple de utilizare a platformei.

Transferă serverul în cloud

Știind cât de costisitoare este menținerea serverului fizic, le oferim clienţilor noştri sprijin în luarea deciziei cu privire la alegerea platformei Microsoft Azure. Cunoştinţele specialiştilor noştri se traduc printr-o funcţionare complexă. Vă prezentăm calculele pentru soluţiile individuale din cadrul Microsoft Azure și oferim asistenţă în implementarea serviciilor oferite. Pentru a afla mai multe despre Microsoft Azure, vă invităm să vizitați pagina noastră, să sunați la numărul +40 (31) 228 83 11 sau să scrieţi un e-mail: azure@senetic.com Echipei noastre Microsoft Cloud Services.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *