0

Seturi handsfree profesionale Jabra Evolve 75

Jabra Evolve 75 sunt seturi profesionale de căști care asigură un sunet curat, de cristal. Datorită parametrilor excelenți va satisface cerințele celor mai exigenți utilizatori.

Jabra Evolve 75

Oferind seturi de căști handsfree Jabra a pus accent încă o dată pe profesionalism. Modelele disponibile în cadrul seriei Evolve 75 reprezintă o combinaţie a calităţii perfecte a sunetului și a designului original. Datorită reducerii pasive și active a zgomotelor (ARC), desfășurarea convorbirilor este mai confortabilă, permițând concentrarea într-un birou deschis, mărind astfel productivitatea. Seturile de căşti fără fir Jabra Evolve 75 se remarcă printr-un timp de lucru care ajunge la 15 de ore, o arie de acoperire de până la 30 de metri, care oferă multă libertate, precum și compatibilitatea cu cele mai populare servicii de chat voce de pe Internet.

Căștile sunt foarte potrivite pentru ascultarea muzicii. Acestea sunt echipate cu diode LED ocupat, ceea ce reprezintă o soluție foarte practică. Avantajul acestora este reprezentat de conexiunea dublă Bluetooth, care permite concomitent desfăşurarea convorbirilor și redarea muzicii.

Oferta Jabra

Oferta noastră include seturi de căşti pentru call center și birouri, seturi de căști USB, seturi de căşti fără fir DECT, dispozitive pentru conferinţe USB Audio, seturi de căşti fără fir Bluetooth, precum și accesorii. Toate produsele Jabra pot fi găsite pe pagina noastră. Vă încurajăm să contactaţi prin telefon sau e-mail specialiştii noştri, care vă vor răspunde cu plăcere la toate întrebările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *