0

UniFi UAP-AC-Lite, UAP-AC-LR, UAP-AC-PRO – descoperă produsele inovatoare Ubiquiti

uap-ac-lrPunctele de acces UAP-AC-LiteUAP-AC-LR și UAP-AC-PRO completează întreaga familie de produse Ubiquiti – UniFi. Îmbină acțiunile inovatoare cu un design modern, minimalist și cu un preț avantajos. Sunt ideale pentru rețelele de birou mari și mici, hotspot-uri sau ca puncte de acces casnice.

Fiecare dispozitiv folosește noul standard AC și poate lucra concomitent pe două frecvențe – 2,4 și 5 GHz.

UAP-AC-Lite este cea mai simplă soluție din seria UniFi. Este dotată cu o antenă de tip MIMO pentru două frecvențe care permit transmisia a până la  300 Mbps pentru 2,4 GHz și  până la 867 Mbps pentru 5 GHz. Modelul dispune de un port Gigabit Ethernet.

UAP-AC-LR – la fel ca versiunea Lite – folosește o antenă, care funcționează pe principiul tehnologiei MIMO, însă, în acest caz, pentru frecvența de 2,4 GHz funcționează în standardul 3×3, ceea ce face posibilă atingerea vitezei de 450 Mbps. Antenele mai puternice permit dispozitivului Long Range (LR) să-și mărească raza de acoperire până la aprox. 180 m.

UAP-AC-PRO este cel mai rapid punct de acces oferit de Ubiquiti . Permite atingerea vitezei de până la 450 Mbps pentru frecvența 2,4 GHz și până la 1000 Mbps pentru 5 GHz. Dispozitivul – la fel ca toate celelalte soluții din seria UniFi – poate fi alimentat cu ajutorul unui încărcător dedicat sau a unor comutatoare standard PoE.

Seria UniFi menține calitatea superioară a conexiunii pentru mai mulți utilizatori ai rețelei în același timp. Compatibilitatea cu standardele mai vechi permite integrarea ușoară în structura existentă. Pe lângă funcționalitate, produsele se deosebesc printr-un design simplu și estetic, datorită căruia nu ocupă prea mult din spațiul în care funcționează. Vă prezentăm câteva exemple de utilizare a soluțiilor Ubiquiti.

Vă invităm să citiți specificațiile detaliate ale produselor de pe site-ul nostru.

unifi

Avatar

Redakcja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *