0

Office 365: activitatea cu Outlook şi mai uşoară

OutlookOffice 365 este un echipament pe care-l poţi folosi în orice loc şi de pe orice dispozitiv. Posibilităţile multiple de servicii influenţează asupra creşterii randamentului activităţii. Prezentăm câteva dintre caracteristicile și comenzile rapide care înlesnesc lucrul cu aplicaţia Outlook, oferind posibilitatea de a gestiona în mod convenabil mesaje, calendare și contacte.

Căsuţă de e-mail ordonată

Utilizarea judicioasă a Outlook înseamnă un e-mail ordonat corespunzător. Pentru a aranja folderele după nevoile proprii şi  priorităţi, ajunge glisarea şi fixarea lor în locul potrivit. Mesajele de la un anumit expeditor trebuie să ajungă într-un singur folder ? Nimic mai simplu. Ajunge să folosiţi funcţia de creare reguli la căsuţa de recepţie (în compartimentul Fişierelor selectați Regulile de gestionare și alertele). În organizarea poştei electronice foarte util este Clutter-ul, care sortează mesajele separând cele esenţiale de cele mai puţin importante. Clutter se bazează pe algoritmul de învăţare mecanică şi Office Graph API, analizând preferinţele şi stilul de lucru al utilizatorului respectiv.

Arhivare uşoară şi recuperarea elementelor şterse

Cea mai nouă versiune Outlook oferă funcţia de arhivare rapidă a mesajelor – cu ajutorul unui singur clik. Mesajele arhivate sunt în continuare disponibile şi pot fi găsite cu uşurinţă, folosind câmpul de căutare. Cel mai nou Outlook înseamnă şi o recuperare uşoară a elementelor şterse (acelea care nu sunt deja stocate în folderul Elemente șterse). Acesta va fi un instrument util pentru recuperarea elementelor șterse.

@mentions şi Focused

La Outlook sunt ataşate şi alte funcţii – @mentions şi căsuţa Focused. @mentions permite apelarea anumitor utilizatori, lucru posibil prin plasarea @ înaintea numelui. Mesajele marcate în acest fel sunt evidențiate, iar e-mail-uri prin care ne adresăm direct la un anumit utilizator nu vor fi trecute cu vederea. Focused nu este nimic altceva decât o poştă electronică inteligentă care filtrează mesajele primite.

Comenzile rapide

Activitatea cu Outlook uşurează utilizarea comenzilor rapide. O parte din ele sunt bine cunoscute persoanelor care utilizează zilnic aplicaţia. Iată câteva comenzi rapide de la tastatură care vă permit să economisiți timp. Utilizarea lor permite editarea şi trimiterea rapidă a mesajelor sau a invitaţiilor pentru întrunire.

 

Navigare de bază

navigare-de-baza

Căsuţa poştală

casuta-postala

Calendar

calendar

 

Outlook reprezintă o soluţie care de-a lungul timpului s-a transformat  într-un instrument profesional și funcțional simplificând munca semnificativ, influenţând creşterea performanţelor. Aplicaţia permite ca să fii în direct datorită posibilității de instalare pe computer și dispozitive mobile.

Avatar

Redakcja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *